top of page

behandlinger der skaber balance i krop og sind  

Hou Fysio er et behandlerfællesskab beliggende i smukke Hou tæt på Odder. Vores fundament er klassisk fysioterapi, men vi er ligeledes meget passionerede omkring den holistiske måde at tænke og behandle på. Vi tilbyder, udover fysioterapi, neurobehandling, manuvision kropsterapi, akupunktur, kranio sakral terapi, vejrtrækningshold og individuel træning.

 

Ring for aftale om tid. Vi kan træffes på telefonen mandag til fredag fra kl 9-16

det siger vores klienter

Karsten om manuvision-behandling

Jeg trængte til at prøve noget andet behandling. Før behandlingen tænkte jeg, at jeg skulle have massage – men det er meget mere end det!

Helle om vejrtrækningshold

Jeg har fået et værktøj, der betyder, jeg har mere styr på mig selv. Hvis jeg er under pres i min hverdag trækker jeg vejret dybere og mere kontrolleret.

NAME, TITLE

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

vores specialer

Hou Fysio er en traditionel klinik for fysioterapi med et alternativt, holistisk syn på behandlingsmetoder. Vi tilbyder – udover fysioterapi – behandlingsmetoder som neurobehandling, kranio sakral terapi, akupunktur og manuvision kropsterapi.

vi er Hou Fysio

Christian_foto.jpg

CHRISTIAN ROSENBERG

manuvision kropsterapeut

Stine_Schantz_sh.jpg

STINE SCHANTZ

fysioterapeut / akupunktur /
kranio sakral terapi / neurobehandling

Telefon 52 17 52 30

Jacob.jpg

JAKOB STRAND NIELSEN

fysioterapeut / akupunktur

træningslokale_HouFysio.jpg

om Hou Fysio

Behandlerfællesskabet syd for Aarhus

Behandlerfællesskabet Hou Fysio ligger syd for Aarhus, nær Odder i den smukke havneby Hou. Vores fundament er klassisk fysioterapi, men vi er ligeledes meget passionerede omkring den mere alternative og holistiske måde at tænke og behandle på. Vi ser på dig som et helt menneske. Ondt i skulderen kan som eksempel ses i en større sammenhæng og behandlingen indrettes derefter.

 

Balance i livet

Vi er drevet af vores nysgerrighed omkring balancen mellem krop og sind. Hvordan vi kan arbejde mod en balance i hverdagen – måske endda skabe harmoni. 

 

Behandlingsformer

Vi tilbyder, udover fysioterapi, Neurobehandling, Manuvision kropsterapi, akupunktur, kranio sakral terapi, vejrtrækningshold og individuel træning

 

I Neurobehandlingen arbejder vi bl.a. med at hjælpe børn, unge og voksne med fx ADHD, ADD og autisme. Behandlingen kan hjælpe hjernen til at finde ro, så den ikke hele tiden er på overarbejde. 

 

Kropsterapien arbejder bl.a. med vejrtrækningen. Behandlingen øger med den frie vejrtrækning, blodgennemstrømningen i kroppen og det opleves som en summen ud i alle lemmer. 

 

Med dig i centrum

Vi gør os umage med at tage udgangspunkt i dig og dine behov. Om det er en fysisk skade, en diagnose, ondt i livet eller mangler du et frirum, hvor du kan trække vejret – så har vi stedet og behandlerne. 

 

Velkommen til Hou Fysio.

Contact
bottom of page