top of page

træning – individuel / hold

Vi er alle forskellige. Med individuel træning sætter vi fokus på dig,
din krop og dit behov. Lad os hjælpe dig med at udarbejde et trænings-
program som passer til dit behov.

Du kan vælge at træne selvstændigt eller udføre programmet sammen med din fysioterapeut eller træner i vores træningslokale. Vi starter med en konsultation, hvor vi ser på behov, ønsker, fysiske begrænsninger og ubalancer.

 

Ring for aftale om tid. Vi kan træffes på telefonen mandag til fredag fra kl 9-16

 

Træningslokale.jpg
træning_top.jpg
PRISER
individuel træning
(30 min) kr. 275,-

træning hos HouFysio

Træning for alle

Vores træning handler om bevægelse. En holistisk tilgang til naturlige menneskelige bevægelser, der opbygger styrke, kondition og mobilitet. Træningen er for alle. 

Vores udgangspunkt er, at mangel på bevægelse og stillesiddende arbejde skaber syge kroppe. Naturlige bevægelser kan skabe balance i kroppen og dermed forebygge smerter. Vores mål er at bruge kroppen som den er skabt til og vi tager udgangspunkt i hele kroppen. 

Vi ruller, kravler, løber, hopper, balancerer, kaster, kropsvægtsøvelser alt som inddrager et naturligt bevægemønster. Mange øvelser er opbygget omkring lineære mønstre, fx. op/ned - den tilgang udfordrer vi ved at arbejde med kroppen i mere skæve mønstre. Hvis ikke vi træner de “udsatte” positioner bliver vi ikke stærkere og det er ofte her skaden sker.  

 

Individuel træning

Hvad enten det drejer sig om en bestemt problematik, en smertetilstand eller du generelt gerne vil være stærkere/mere stabil i kroppen kan vi hjælpe dig med at udarbejde et individuelt træningsprogram.

Et træningsprogram vil samtidig være aktuelt i forbindelse med behandling for at understøtte behandlingen eller vedligeholde den genvundne styrke og bevægelighed.

Vi kan træne med enkle øvelser for den stabiliserende muskulatur i nakke, ryg og bækken, i terapimaster/Redcord (samme princip som TRX) for yderligere udfordring af balance og stabilitet, med store og små træningsbolde, elastikker og mindre vægte.

Jakob Strand Nielsen er uddannet indenfor screening og træning af golfspillere, og vil kunne tilrettelægge et individuelt program for at mindske smerter og opnå et sundere og bedre golfsving. 

Jakob er desuden uddannet  GLA:D ryg instruktør med fokus på længerevarende smerter i lænderyggen, og vil kunne uddanne og vejlede klienter indenfor mestring af smerter og træning af styrke og mobilitet af ryggen. 

vi træner hos Hou Fysio

Christian_foto.jpg

CHRISTIAN ROSENBERG

manuvision kropsterapeut

Stine_Schantz_sh.jpg

STINE SCHANTZ

fysioterapeut / akupunktur /
kranio sakral terapi / neurobehandling

Telefon 52 17 52 30

Jacob.jpg

JAKOB STRAND NIELSEN

fysioterapeut / akupunktur

"En sund sjæl i et sundt legeme"

Contact
bottom of page