top of page

kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, hvor vi med lette tryk og nænsom massage formår at løsne op for spændinger i kroppen. En kranio sakral behandling har en positiv effekt på centralnervesystemet, der derved formår at genoprette balance i kroppen. 

Vi ser en positiv effekt med kranio sakral terapi ved behandling af fx hovedpine og migræne, ondt i ryg og nakke, ved piskesmæld, spændinger i kæbe, stress symptomer og angst.
 
Ring for aftale om tid. Vi kan træffes på telefonen mandag til fredag fra kl 9-16

kranio_sakral_terapi1.jpg
PRISER
kranio sakral terapi
Alm. behandling (60 min) kr. 550,00

kranio sakral terapi
hos Hou Fysio

I kranio sakral terapien arbejder vi typisk nede fra korsbenet (os sacrum) langs rygsøjlen og op til hovedet/kraniet (cranio) med blide teknikker som løsner op omkring centralnervesystemet.

 

Centralnervesystemet, som består af hjernen og rygmarven, omkranses af en væske som kaldes cerebrospinalvæsken. Denne væske beskytter og nærer hjernen og rygmarven. 

Behandlingen støtter kroppens evne til at helbrede sig selv
Ved behandling med kranio sakral teknikker hjælper man kroppen med selv at reparere ubalancer og problematikker ved at løsne op, og arbejde med kranieknogler, membraner, bindevæv og muskulatur omkring centralnervesystemet. Herved løsnes der op for spændinger i hele kroppen og cerebrospinalvæsken kan igen kan flyde frit, så den kan forsyne hjernen med næring og fjerne affaldsstoffer. 

 

Kranio sakral terapi har bl.a en god effekt på migræne, spændingshovedpine, hjernerystelse, piskesmæld/whiplash, stress, og uro i kroppen.

'Hvordan foregår det?
Du ligger på en briks, fuldt påklædt, mens Stine nænsomt hjælper din krop til at slippe spændinger og blokeringer. Bagefter kan du føle en forbigående træthed. Det er tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer.

kranio sakral terapeut hos Hou Fysio

Stine_Schantz_sh.jpg

STINE SCHANTZ

fysioterapeut / akupunktur /
kranio sakral terapi / neurobehandling

Telefon 52 17 52 30

"Lyt til din krop
– den har noget klogt at fortælle"

Contact
bottom of page