fysioterapi  

Fysioterapi har til formål at forbedre bevægelighed og funktionsevnen
i muskler og led. Har du en fysisk skade som følge af fx en ulykke, træning, sygdom eller aldring? Vi kan, med en grundig undersøgelse ved 1. konsultation, hjælpe dig med at definere problemet og derefter tilrettelægge den videre behandling.

 

Behandlingen kan fx bestå i massage, øvelser, balancetræning og funktionel træning.

Ring for aftale om tid. Vi kan træffes på telefonen mandag til fredag fra kl 9-16

PRISER
fysioterapi
1. konsultation (45 min)  kr. 350,00
Alm. behandling (30 min) kr. 250,00

fysioterapi hos HouFysio

Behandling med eller uden henvisning

Hos Hou Fysio behøver du ikke at have en henvisning fra din læge for at få behandling, da vi ikke er underlagt overenskomst fra sygesikringen. Du ringer blot og bestiller en tid til en første konsultation.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til behandlingen herfra (også uden henvisning), og vi afregner direkte med Danmark. Derudover er der en del forsikringssselskaber som helt eller delvist dækker fysioterapibehandling.

 

Fysioterapeutisk behandling

Fysioterapi tager udgangspunkt i problematikker i bevægeapparatet med gener fra muskulatur, led, knogler eller fra nervesystemet.  

Den første konsultation

Når du kommer til os første gang, foretager vi en grundig undersøgelse for at klarlægge problematikken. Her spørger vi blandt andet ind til hvordan skaden er opstået, om det er en akut skade eller noget der er kommet over tid, samtidig med at vi ser på funktionen af muskler og bevægelighed. Undersøgelsen viser os hvilken form for behandling, som vil være bedst til den givne problematik.  Behandlingen kan eksempelvis være manuel behandling, udspænding, øvelsesvejledning eller mobilisering, men altid med udgangspunkt i hvad behovet er, og hvad der er bedst for den enkelte. For at opnå det bedste resultat benytter vi desuden også akupunktur og kinesiotape. Der vil i de fleste tilfælde også være øvelser, som du skal arbejde med derhjemme, eksempelvis styrke-, stabilitets- eller udspændingsøvelser.

fysioterapeuter hos Hou Fysio

STINE SCHANTZ

fysioterapeut / akupunktur /
kranio sakral terapi / neurobehandling

Telefon 52 17 52 30

JAKOB STRAND NIELSEN

fysioterapeut / akupunktur

hoved, nakke
og ansigt

Det kunne være hovedpine, ansigtssmerter, piskesmæld/whiplash, migræne, hjernerystelse, kæbespændinger, slidgigt i nakke, hold i nakken, spændt nakkemuskulatur, svimmelhed, diskusprolaps.

ryg og
bækken

Det kunne være hold i ryggen, scoliose, diskusprolaps, gigtrelaterede smerter, graviditetsgener, sammenfald i ryg, uspecifikke rygsmerter, ischias.

arm, skulder, albue og hånd

Det kunne være nedsat bevægelighed i skulder, smerter omkring skulderblad, impingement, tennisalbue, golfalbue, vrid/forstuvning af håndled, udstrålende smerter til arme, museskader.

ben, hofte, knæ, ankel og fod

Det kunne være slidgigt i hofte, menisk eller korsbåndskader, løberknæ, springerknæ, osgood sclatter, vrid/forstuvninger af ankel, instabilitet i ankel eller knæ, achillesene problematikker, skinnebensbetændelse.

 
 

fysioterapeutisk behandling
kan afhjælpe problemer i:

kontakt os

Mens vi er igang med en behandling, kan vi desværre ikke tage telefonen. Vi beder jer derfor indtale en besked, og vi ringer straks tilbage. 

Stine Schantz  >  tlf 52 17 52 30

Christian Rosenberg  >  tlf 27 13 29 68

Jakob Strand Nielsen  >  tlf 52 17 52 30

Hou Fysio

Vestergade 2, Hou

8300 Odder

kontakt@houfysio.dk

CVR 32415806

  • Facebook

© 2019 / HouFysio